Psihoterapie Individuală

Fiecare individ are propriile sale motive pentru a începe terapia individuală. Poate că te simți blocat într-o anumită situație sau cauți un spațiu sigur pentru a explora trecutul și a înțelege prezentul. Terapia individuală oferă un spațiu de suport și înțelegere, în care te poți conecta cu propria ta autenticitate și poți transforma aspectele din viața ta care nu mai servesc scopului tău. Terapia individuală este un proces de descoperire personală și de creștere emoțională, care te poate ghida spre o viață mai împlinită și mai autentică. Dacă simți că ai nevoie de sprijin în călătoria ta interioară, sunt gata să te susțin în drumul tău către vindecare și transformare. Alege să investești în propria ta sănătate emoțională și să descoperi puterea transformării personale.

Learn More

Psihoterapie de Grup

Terapia de grup este o formă de terapie la fel de eficientă ca și terapia individuală, dar preferată atunci când obiectivele ei se referă la relații interpersonale și suport social. Un grup este format din 6-8 persoane.

Learn More

Psihoterapie de Cuplu

Terapia de cuplu este diferită de cea individuală. În timp ce terapia individuală se concentrează, în general, numai pe tine si nevoile tale, terapia cuplurilor este despre relația dintre parteneri. Chiar și cele mai bune cupluri pot beneficia de terapia de cuplu nu doar cele aflate în criză.

Learn More

Psihoterapie online

Psihoterapia online ( prin Skype, Google Meet, Zoom) folosește comunicarea la distanță si este o alternativă viabilă atunci când psihoterapia tradițională nu este accesibilă.

Learn More